Kennismaken

Ik heb als docent gewerkt in het basisonderwijs (groep 8) en in het voortgezet onderwijs (NT2 Nederlands). Vanuit die ervaring heb ik de keuze gemaakt om als coach voor mezelf te starten. Dat is een zeer spannende ervaring en belevenis maar ik heb er vertrouwen in dat het een succes zal worden. De overstap naar coach is niet heel groot, zij het dat ik nu een grotere mate van vrijheid heb om met een coachee een route uit te stippelen om zo stappen te kunnen zetten naar een nieuwe situatie. Concrete hulp dus die gelijk ingezet kan worden. Dat is waar het volgens mij om moet gaan bij coaching.

Qua opleidingen heb ik 'Kinder- & Pubercoaching' en 'Traumacoaching' afgerond. Ook heb ik de cursus 'Dramacoach' afgerond. Daarnaast ben ik officieel erkend als trainer van de KRAGT-training en als Prevent-coach (op het gebied van rouw). 

Deze opleidingen en mijn onderwijskundig verleden vormen de basis voor mijn werk als coach. Ze bieden mij handvatten om te komen tot een helder plan voor alle betrokkenen. Het is voor mij van belang om mijn kennis en kunde bij te houden en verder te ontwikkelen. Daarover binnenkort al meer nieuws...

 

Privé woon ik als geboren en getogen Nijmegenaar in Nijmegen-Dukenburg met mijn gezin. Naast interesses in film & theater, houd ik me ook graag bezig met muziek, vooral als radio-dj.